Christmas is coming!

 

BINNENKORT ONLINE TE BESTELLEN

 

√  100% tevredenheid garantie.         √  Bezorgservice.        Levering tot 23 december.         Sfeervol verpakt met uw bedrijfslogo.        Zelf samenstellen mogelijk

 

 

 

Lekker eten, samen zijn en genieten van de gezellige feestdagen. Dat maakt kerst zo’n bijzondere tijd. Het hele jaar leveren wij de lekkerste producten voor in de keuken om samen heerlijke gerechten te bereiden. Tijdens de feestdagen pakken wij extra uit met de unieke kerstboxen van Indomas. Zeg nou zelf, er is toch niks leuker om jouw kerstpakket uit te pakken en je te verwonderen over al dat lekkers.

Indomas heeft 3 waanzinnige kerstboxen voor je samengesteld. Word Sushi chef, maak samen de heerlijkste Sushi en serveer het restaurant-style. Maak eindelijk die authentieke rijsttafel en waan je in de kruidige wereld van Azië. Dat gezond heel erg lekker en inspirerend kan zijn bewijs je met onze extra gezonde box. In al onze kerstboxen vind je niet alleen heerlijke producten, maar ook bereidingstips en productinformatie.

Alle pakketten worden sfeervol ingepakt en bij jouw locatie of bij jouw werknemers thuisbezorgt. Welk pakket je ook kiest, met de kerstboxen van Indomas bedank jij jouw collega’s en worden de feestdagen een echt feest van samenzijn.

Samen koken is samen genieten, enjoy!

 

 


 

 

Sushi, het zijn kleine smaakbommetjes en ze zien er altijd prachtig uit. Het lijkt misschien moeilijk, maar Sushi maken kan jij ook. Met de Sushi X-mas Box van Indomas maak je de lekkerste Sushi in restaurant-style. Sfeervol verpakt en vol met de beste producten uit ons assortiment. Natuurlijk mag ook hier de bereidingstips-kaart niet ontbreken.

Duik in de keuken, ga samen aan de slag en maak indruk met jouw Sushi-skills tijdens de feestdagen.

 

Merii Kurisumasu! (Merry Christmas)

 

 

 

 

 

 

Indonesië staat bekend om zijn heerlijke en smaakvolle gerechten. Onze Indo Delight Box zit dan ook vol met bekende en onbekende producten uit dit prachtige culinaire land. Maak kennis met de heerlijke wereld van exotische kruiden en zoete lekkernijen. Authentieke ingrediënten voor de lekkerste gerechten die je stiekem altijd al hebt willen maken. Samen in de keuken kokkerellen en keuvelen terwijl je geniet van de heerlijke geuren, dat is kerst Indo-style.

We maken het je makkelijk, want ook in deze box vind je naast de met zorg uitgekozen producten verassende bereidingstips.

 

Selamat hari Natal! (Merry Christmas)

 

 

 

 

 

Dat Healthy food heel erg lekker is bewijzen we met deze feestelijke Healthy Joy Box. Deze box zit vol met producten waar je tijdens de feestdagen niet genoeg van kan krijgenDe (h)eerlijke wereld van gezonde en natuurlijke snacks en lekkernijen vind je terug in deze royale box.

Kies bewust, steun een gezonde lifestyle en overtuig je collega’s met onze Healthy Joy Box. We besteden extra aandacht aan onze manier van verpakken en ook deze box is dus een feestje om uit te pakken.

 

Happy Holidays! (Fijne feestdagen!)

 

 

 

 

 

[email protected]

 

 

 

Bestel uw kerstbox van de Indomas in onze onderstaande bestel omgeving.