Over ons

Anke en Ernest Rompas zijn de trotse oprichters van Waroeng Indomas.

Op 1 mei 1985 openen zij de deuren van de kleine toko. Gevestigd in Deventer-Oost aan de Zwaluwenburg. Al snel springt de winkel uit zijn voegen. Het gevolg, een verhuizing naar het nieuw gebouwde winkelcentrum Colmschate.

Waroeng Indomas zit hier sinds 1989. Ruim 30 jaar later, 2018, heeft de winkel een nieuwe locatie. Nog steeds op het winkelcentrum. Het moderne pand gaf de mogelijkheid voor een frisse look, maar heeft nog altijd zijn charme.

Ooit begon de winkel met een klein assortiment aan Indonesische producten. Vandaag de dag is er een ruime keuze aan Aziatische, Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse producten.

Waan je even in tropische sferen tijdens een bezoek aan de toko. Selamat datang!

 

 

 

17 Global Goals

Inmiddels runt hun oudste dochter, Kim, de toko. Met haar enthousiasme en ambitie heeft zij een mooie visie en missie, waarin de 17 'Global Goals' van de Verenigde Naties zijn opgenomen.

Alle 17 thema's komen terug in de bedrijfsdoelstellingen van Indomas. Met deze doelstellingen wilt Kim de negatieve impact van het bedrijf op het milieu terugdringen of ten minste compenseren en de positieve impact op de omgeving gebruiken om meer bewustwording te creëren. 

Lees hier binnenkort meer.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld u aan voor de nieuwsbrief.