Kerstboxen - Christmas is coming!

√  100% tevredenheidsgarantie. √  Bezorgservice. Levering tot 23 december. Sfeervol verpakt met uw bedrijfslogo. Zelf samenstellen mogelijk.

 

 

 

Lekker eten, samen zijn en genieten van de gezellige feestdagen. Dat maakt kerst zo’n bijzondere tijd. Het hele jaar leveren wij de lekkerste producten voor in de keuken om samen heerlijke gerechten van te maken. Maar tijdens de feestdagen pakken wij extra uit met onze extra royale kerstpakketten van de Indomas.

Indomas heeft 3 waanzinnige kerstpakketten samengesteld. Sushi X-mas, Indo-Delight en onze bewuste box Healthy-Joy. Word Sushi chef, maak samen de heerlijkste Sushi thuis en serveer het restaurant-style. Maak eindelijk die authentieke rijsttafel die al zo lang op je to-do-lijstje stond, en waan je in de kruidige wereld van Azië. Dat bewust en gezond heel erg lekker en inspirerend kan zijn bewijzen wij met onze extra gezonde box.

Mocht u niet kunnen kiezen, dan kunnen wij ook samen een uniek kerstpakket samenstellen. Wilt u uw werknemers extra verwennen, ga dan voor een extra dinerbon van jouw favoriete restaurant en/of een mooie fles champagne. Wat je ook kiest, het is altijd genieten met de kerstpakketten van Indomas!

Alle pakketten worden sfeervol ingepakt en bij uw locatie of bij uw werknemers thuisbezorgt. Met de kerstpakketten van Indomas bedankt u uw werknemers met een uniek kerstpakket. Zo worden de feestdagen een echt culinair feest.

Samen koken is samen genieten, enjoy!

 

 

Onze Kerstpakketten

 

Sushi, het zijn kleine smaakbommetjes en ze zien er altijd prachtig uit. Het lijkt misschien moeilijk, maar Sushi maken kunt u ook. Met de Sushi X-mas Box van Indomas maakt u de lekkerste Sushi in restaurant-style. Sfeervol verpakt en vol met de beste producten uit ons assortiment. Natuurlijk mag ook hier de bereidingstips-kaart niet ontbreken.

Duik in de keuken, ga samen aan de slag en maak indruk met jouw Sushi-skills tijdens de feestdagen.

 

Merii Kurisumasu! (Merry Christmas)

 

 

 

Indonesië staat bekend om zijn heerlijke en smaakvolle gerechten. Onze Indo Delight Box zit dan ook vol met bekende en onbekende producten uit dit prachtige culinaire land. Maak kennis met de heerlijke wereld van exotische kruiden en zoete lekkernijen. Authentieke ingrediënten voor de lekkerste gerechten die u stiekem altijd al hebt willen maken. Samen in de keuken kokkerellen en keuvelen terwijl u geniet van de heerlijke geuren, dat is kerst Indo-style.

Wij maken het u makkelijk, want ook in deze box vind u naast de met zorg uitgekozen producten verrassende bereidingstips.

 

Selamat hari Natal! (Merry Christmas)

 

 

 

Dat Healthy food heel erg lekker is bewijzen we met deze feestelijke Healthy Joy Box. Deze box zit vol met producten waar u tijdens de feestdagen niet genoeg van kan krijgen. De (h)eerlijke wereld van gezonde en natuurlijke snacks en lekkernijen vind u terug in deze royale box.

Kies bewust, steun een gezonde lifestyle en overtuig uw collega’s met onze Healthy Joy Box. Wij besteden extra aandacht aan onze manier van verpakken en ook deze box is dus een feestje om uit te pakken.

 

Happy Holidays!

 

 

 

Een pakket zelf samenstellen, een extra cadeaubon nodig of heb je een andere vraag?

 

We staan voor je klaar

Telefoon: 0570 655040 - Mail ons / [email protected]

 

 

 

Je kerstpakket laten bezorgen

Heeft u een kerstpakket uitgekozen dan hoeft u alleen nog maar aan te geven op welke dag je graag de pakketten ontvangt. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de pakketten op tijd bij u binnen zijn voor de uitreiking. We leveren kerstpakketten tot en met 23 december. U heeft genoeg tijd dus om het perfecte kerstpakket voor jou werknemer uit te zoeken!

 

 

 

Steun UNICEF!

Momenteel heeft Unicef een project dat kinderen ondersteunt met digitaal les geven. Kinderen kunnen zo toch onderwijs ontvangen en hebben meer kans op een beter toekomst perspectief. Kies bewust voor een INDOMAS kerstpakket en steun UNICEF! 

 

 

Bestel uw kerstbox van de Indomas in onze onderstaande bestel omgeving.